![Portugisisk aktivitet: Preposisjoner](/f/e21ab1194daa0428d27d48cfeefe4507.png?width=100&height=100)
I dagens verden, være vegansk betyr ikke å leve på kjedelige salater. Uendelig mange alternativer er tilgjengelige for de som ønsker å kose seg uten å konsumere animalske produkter og deres derivater. Det er imidlertid fortsatt ekstremt viktig at disse menneskene vet nøyaktig hvor maten kommer fra, som f.eks Marshmallow, som har en forbindelse av animalsk opprinnelse. Visste du at?
Les mer: Motstand mot å spise søtsaker kan gi belønninger til livet ditt; forstå
se mer
Astrologi og genialitet: DETTE er de 4 mest strålende tegnene på...
iPhones som ikke lyktes: 5 lanseringer avvist av publikum!
Den skjulte ingrediensen som tar marshmallows ut av den veganske kategorien kan også finnes i iskrem, cottage cheese og til og med vin. Vi snakker om gelatin, en nøkkelingrediens i marshmallows. Faktisk er det bare en av de tre ingrediensene i denne godbiten, de to andre er sukker og maissirup.
Men selv om gelatin er den grunnleggende ingrediensen i marshmallows, inneholder den en forbindelse dyr, så det er ikke ideelt for veganere, siden deres mål er å fjerne alle forbindelser dyr. Gelatin er et fortykningsmiddel laget av dyrebein, brusk og hud.
Heldigvis er det veganske samfunnet som leder an, og det finnes en rekke utmerkede marshmallow-erstatninger. Så for de som ikke vil gi opp å spise søta, finnes det et alternativ.
Faktisk gjør mange merker sine marshmallows veganske. Du kan imidlertid også velge å lage dine egne marshmallows med agar-agar. Dette tangderivatet har gelatinlignende egenskaper og brukes ofte i vegansk gelatin.
Nedenfor kan du se en liste over alternativer for veganske marshmallowmerker som er amerikanske og har veldig interessante forslag. Hvis du er interessert, finn ut mer om hver av dem: